5.09.2007

Vai tas ir reāli?

Tas ir reāli, bet tā nav "ātra" nauda. Pirmkārt tāpēc, ka vispirms jāizpēta iespējas, kā pelnīt internetā un otrkārt tāpēc, ka vairums kompāniju maksā ar čeku - apmēram 2 nedēļas no izsūtīšanas dienas, lai ieraudzītu čeku savā pastkastītē un pēc tam, kad čeks nogādāts bankā, jāgaida vēl 3-4 nedēļas līdz brīdim kad kontā tiks ieskaitīta reāla nauda. Izklausās diezgan ilgi un sarežģīti, bet saku no pieredzes - tā sajūta saņemot pašu pirmo čeku un tad, vēlāk, kad nauda jau ieskaitīta kontā... nu, tā sajūta ir neaprakstāma, fantastiski laba!

Ir vairāki veidi, kā nopelnīt naudu internetā. Katram pašam jāpēta un jāizlemj, kurš ir tas interesantākais un pieņemamākais. Principā, lai arī kāda būtu izvēle ir viens nosacījums - vismaz pamatskolas līmenī ir jāzin angļu valoda (gan lasīt, gan rakstīt).

Latvijā peļņas iespējas internetā ir visnotaļ minimālas, tāpēc, ja ir doma nodarboties ar to mazliet nopietnāk, nāksies sadarboties ar ārzemju kompānijām un, protams, bez angļu valodas prasmes tur nu nekādi iztikt nevarēs.

Tādos lielos vilcienos iespējamās nišas ir: blogu rakstīšana (blogging), saitu veidošana (teksti, optimizācija un tad reklamēšana, lai iegūtu lasītājus un sakarīgus reitingus), preču reklamēšana un pārdošana, izmantojot referāļu linkus (Affiliate programs).

Laika gaitā apskatīsim vairākas iespējas un dalīšos savā personīgajā pieredzē ;)

5 komentāri:

Janis Valters teica...

Internetā var nopelnīt par nav šaubu. Vai kādreiz aizdomājies kāpēc vairāk ir nepelnītāju, kā pelnītāju? Lielāka daļa meklē vieglu veidu kā pelnīt naudu. Nepelnītāji internetā tālāk pār šīm rindām nelasītu, vēlos iedrošināt tevi būt vienam no tiem 3% kas pelna internetā un palasīt tālāk.

Īstenībā šādu vieglu veidu nav, bet iespēju pelnīt ir daudz. Katrs veids kļūs viegls, kad tas ir apgūts.

Padomā..

Braukt ar riteni bija grūti, iemācīties reizreizķinu bija grūti utt. Tomēr, kad šīs iemaņas bija apgūtas, tas burtiski bija saaudzis ar tevi.

Tavi panākumi, būs atkarīgi no tā cik daudz laika un apņēmības vēlies ieguldīt. Paskaties uz reklambizess, viena no būtiskām atsķirībām ir tā ka viņš dara, jo viņam ir stipra pārliecība par pelnīšanu.

Vienalga kādu pelnīšanas iespēju izvēloties, sākumā iet grūti, bet ar laiku tas kļust vieglāk un cilvēki saka ir viegli pelnīt. Pēc būtības pelnīšana nav palikusi vieglāka, pats cilvēks ir guvis vairāk zināšanu un pielieto tās efektīvāk.

Ja tava vēlēšanas ir pelnīt internetā, pirmais ieteikums būtu sākt.
Otrais būtu cik tu vēlies nopelnīt mēnesī? 10, 50, 100, vai 1000?
Trešais kāpēc tu vēlies pelnīt, kādi ir tavi mērķi?

Lielākai daļu cilvēku valda uzskats, internetā nevar pelnīt, viena iemesla dēļ, jo nezina, kas ir pieejams plašājā internetā. Pastāv cilvēki, kas ir attīstījuši sevi līdz tādam līmenim ka pelna 60000$ stundā!
Tas nav ar domu, lai tu justos mazāk vērtīgs, bet gan parādīt, cerību ka cilvēki var pelnīt un to vari arī tu.

Vislabākais veids kā nokļūt tur, kur tu vēlies ir Uzsākt un apdomāt .. Vai ar šo iespēju es tur nokļūšu? Vai šai iespējai ir potenciāls? Vai tev patiks darīt vienas vai otras pelņas iespēja nepieciešamās nodarbes?

Pelnot internetā darot to kas tev patīk, var panākt daudz labākus rezultātus un panākt tādu dzīvestilu kādu tu vēlies.

Nāc reģistrējies un sāc pelnīt reāli
http://adv.justbeenpaid.com/?r=dzonnnijs&p=jssbooster1

risinajums teica...

Sveiki! Gribu Tev piedāvāt VIENREIZĒJI INTERESANTU, BEZMAKSAS un DROŠU Projektu! Ja tev, gadījuma tas neinteresē, tad lūdzu pārsūti manu piedāvājumu saviem draugiem, kuriem tas liksies interesanti . PELNI NAUDU AR WAZZUB, PIESAISTOT CILVĒKUS UN NEIEGULDOT NE SANTĪMA! Your personal invitation link is:http://signup.wazzub.info/?lrRef=9c0f5dda Wazzub ir pati intresantākā parādība internetā uz šo brīdi! Prezentācija par wazzub part1! 31.martā 2012 gada 23:59 šo tekstu vairāk nevienam nesūtīšu! Kapēc es tā darīšu jūs sapratīsiet, kad izlasīsiet visu tekstu līdz galam! 1.janvārī 2012 gadā sāka savu startu jauns globāls projekts WazzUB! Šodien Tu to uzzinājāji viens no pirmajiem! Izmanto šo priekšrocību tūliņ pat un sāc rīkoties! Sveiki! Gribu Tev piedāvāt VIENREIZĒJI INTERESANTU, BEZMAKSAS un DROŠU Projektu! Ja tev, gadījuma tas neinteresē, tad lūdzu pārsūti manu piedāvājumu saviem draugiem, kuriem tas liksies interesanti . PELNI NAUDU AR WAZZUB, PIESAISTOT CILVĒKUS UN NEIEGULDOT NE SANTĪMA! Your personal invitation link is: http://signup.wazzub.info/?lrRef=9c0f5dd… ir pati intresantākā parādība internetā uz šo brīdi! Prezentācija par wazzub part1! 31.martā 2012 gada 23:59 šo tekstu vairāk nevienam nesūtīšu! Kapēc es tā darīšu jūs sapratīsiet, kad izlasīsiet visu tekstu līdz galam! 1.janvārī 2012 gadā sāka savu startu jauns globāls projekts WazzUB! Šodien Tu to uzzinājāji viens no pirmajiem! Izmanto šo priekšrocību tūliņ pat un sāc rīkoties! http://signup.wazzub.info/?lrRef=9c0f5dd… ir visiem zināms fakts, ka tādas kompānijas, kā Google vai Facebook nopelna miļjardus dolāru tikai tāpēc, ka mēs interneta lietotāji lietojam viņu piedāvātos pakalpojumus. Ir pienācis laiks saprast, ka mēs beigu beigās varam izlemt, kurš pelnīs vairāk naudu! WAZZUB ir pirmā globāla mēroga kompānija,kura mums maksās naudu tikai par to, ka mēs izvēlējāmies WAZZUB, kā mūsu interneta pārlūka programmas galveno mājas lapu. Tas ir viegli un tik vienkārši: Mūsu uzdevums ir popularizēt un izplatīt Wazzub vārdu cik vien tuvu un tālu ir iespējams. Jo vairāk cilvēku jūs uzaicināsiet WazzUB ģimenē līdz 1.aprīlim 2012 gadam,jo vairāk naudas jūs nopelnīsiet pēc tam katru mēnesi! Piemēram: Ja jūs uzaicināsiet tikai 5 cilvēkus pievienoties un viņi izdarīs to pašu 5 līmeņu dziļumā,jūs varēsiet pelnīt apmēram $4000katru mēnesi visu savu mūžu neko nedarot , izņemot to ko jūs jau tā darat katru dienu internetā. Iedomājaties, kas notiks ja jūs uzaicināsiet 10 cilvēkus?

Unknown teica...

Arī http://pelniinternetaa.wordpress.lv ir raksts par peļņas iespējām internetā.

kaca88 teica...

Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/kaca88/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)

kaca88 teica...

Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/kaca88/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)